Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Y DDRAIG GOCH
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Y DDRAIG GOCH
 Quality in a small package

Natuurlijk deden we mee, het is niet elke jaar dat de Wereld Hondenshow in Nederland gehouden wordt, 33500 honden van meer dan 300 rassen uit bijna 100  landen deden mee.

Ook wij hadden er drie ingeschreven voor deze dag, Fientje, Doris en Tuur, maar Tuur bleef op het allerlaatste moment thuis want die moest eventueel Oukje dekken, dus alleen Fien en Doris gingen mee naar de show.

Fientje haalde een 4e plaats in de baby-klasse en Doris werd niet geplaatst maar haalde wel een Uitmuntend wat een hele mooie prestatie is op een zo'n wereldse show.

WDS certificate

 

Met trots mogen wij melden dat Mathilda ( Y Ddraig Goch Nine Times Seven ) van Anita Bölke zich nu ook volgens de VDH ( Verband für das Deusche Hündewesen )  Kampioen van Duitsland mag noemen.

Mathilda in Goch 2018.1

VDH Duitsch Kamp

Vandaag op de show in Genk / België een hele goed dag gehad.

Voor het eerst deed mijn Fientje (aka: Y Ddraig Goch Obvious One of Tuur) mee in de baby-klasse, net een paardagen vier maanden oud en een mooie 2e plaats gehaald met een Veel Belovend op haar rapport.

Jules ( aka: Kinghton) haalde een 1st plaats met een Uitmiuntend en het reserve CAC-CACIB

Doris ( aka: A Black Magic Fairy vd Baumkrone) haalde ook een 1st plaats met het CAC-CACIB maar deed daar nog het BOS even bij !!!

Deze eigenaar en fokker is weer helemaal blij en gelukkig.

Doris BOS Genk juni 2018

Kennel Y Ddraig Goch heeft een geweldige dag gehad op de Welsh Corgi Spezialschau 2018 in Goch in Duitsland 2018. Tuur was niet op zijn best, alle honden hadden ernstige problemen met hun zomervachten,zo ook Tuur, dus hij behaalde een 4e plaats, Doris een 2e plaats met een res-Anw.Dt.Ch.VDH, Jules van Chantal deed het beter , hij werd 1e in de openklasse en won een Anw.Dt.Ch.VDH & CAC en Oukje ging nog een stukje verder, zij haalde een 1e plaats en kreeg een Exc-Anw.Dt.Ch.VDH-CAC en behaalde daarna ook nog beste teef en BOS.

Corgi Post

We hebben weer een nieuwe Kampioen in de Y Ddraig Goch stal, het is Mathilda ( Y Ddraig Goch Nine Times Seven ) van de trotse eigenaresse Anita Bölke uit Duitsland. Mathilda haalde op deze speciale show in Bad Salzhausen haar 5e volle CAC  en daarme de titel Duits Champion VDH.

Deuts club kamp 1

Sat, 18th August 2018
08:59:42

Y Ddraig Goch

a

 

Facebook pagina

facebook logo png transparent background i2 300x200

Corgi Olympics

 

d1JAeG2NgA5UyADK

Zoeken

.