Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Y DDRAIG GOCH
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Y DDRAIG GOCH
 Quality in a small package

Gisteren heb ik op de show in Bleiswijk mijn Neeltje Nederlands Kampioen mogen maken en vandaag weer een titel erbij, niet voor Neeltje maar voor Kae, 

want ze haalde een 1U en dat was de derde op een rij en daarmee heeft ze recht op de titel  en mag zich nu 

Pemslife Very High Resolution

NEDERLANDS JEUGD KAMPIOEN 2021

noemen

Maar dat was nog niet alles, ze haalde ook het reserve CAC en omdat de teef die het volle cac won gisteren ook de titel Nl Ch gehaald heeft schuift het CAC automatisch door naar de reserve. Maar dat is nog niet alles, het is vandaag een jubileum show en daarom is het een dubbel CAC...Kae krijgt er dus 2...on nee...3 krijgt ze er want omdat ze de titel Nl-JCh '21 gehaald heeft krijgt ze ook van de Raad van Beheer als cadeautje een vol CAC.

Daarmee heeft Kae nu op de leeftijd van 16 maanden al 5 x CAC op haar naam, voldoende voor de titel Nederlands Kampioen maar helaas moet ze daarvoor eerst 27 maanden oud zijn, nog even een jaartje wachten dus. 

Bleiswijk 2021 zonder schoen

Op de show in Bleiswijk haalde mijn Neeltje een 2e plaats met het res CAC-CACIB en dat was voldoende om de titel te halen, dus vanaf nu is het 

Y Ddraig Goch Quilt of Green Woods

NEDERLANDS KAMPIOEN 

Nl Kampioen certificaat

 

Dit weekend was er geen show voor mij persoonlijk maar wel een in Spanje waar een door mij gefokte Pembroke aan meedeed en niet voor niets.

Kor (Y Ddraig Goch Quote Unquote) een broer van mijn Neeltje haalde de 1e plaats met een Excellent het CAC-CACIB-BOB en werd daarna ook nog eens 2e in de groep, Kor is al Spaans Kampioen en heeft een gouden toekomst voor hem liggen als show hond en als huis hond want daarvoor is hij door de eigenaar Angeles aangeschaft....van huis hond naar Kampioen. 

Trotser kun je een fokker niet maken, gefeliciteerd Angeles en Kor...job well done!

kor cac cacib bob 2big okt 2021

 

I'm driving back from Gelsenkirchen Germany hoping to keep my eyes on the road because with my head I'm still in the clouds.
Y Ddraig Goch Quilt of Green Woods;
1st place Exc/double-CAC-CACIB-BOS/double-Anw-Dt CH VDH.
Bundessieger '21 and Crufts qualified '22.
I was the only foreigner there with a Pembroke but felt very welcome amongst the other 30 Pembroke fanciers and breeders. I like to thank Nicole for her help and support and the judge Michael Wirth for thinking this highly of my breeding.

bundessieger 2021

Vandaag is Kae ( Pemslife Very High Resolution) naar de dierenarts geweest, de ene is een ECVO eye diplomate en de andere is een van de weinige artsen die officieel de HD röntgen foto's mogen maken.

Want ook al ben ik geen lid van een rasvereniging dan nog test ik mijn fokdieren op alles wat nodig is om zo gezond mogelijke pups te kunnen fokken.

Met de uitslag van de onderzoeken ben ik heel blij, de ogen zijn 100% vrij van erfelijke overdraagbare ziektes en de heupen zijn A heupen (betere kun je niet krijgen).

Kae HD A ECVO vrij 2021

Het verhaal

Mon, 24th January 2022
20:19:30

Y Ddraig Goch

a

 

Facebook pagina

facebook logo png transparent background i2 300x200

Corgi Olympics

 

d1JAeG2NgA5UyADK

Zoeken

.