Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Y DDRAIG GOCH
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Y DDRAIG GOCH
 Quality in a small package

De grootste show in Nederland is weer geweest, de "Winner". Ik ben er ook naar toe gegaan, helemaal naar Leeuwarden met Kae in de openklasse en Emma in de puppyklasse.
Het was een bijzondere show want de keurmeester is pas een jaar keurmeester op de Welsh Corgi Pembroke en dan al zo'n belangrijke show keuren is een uitdaging. De keurmeester Mevr. Birgit Sluiter heeft haar praktijk op het ras opgedaan bij mij in 2021 dus is was benieuwd hoe ze zou gaan keuren.


Emma haalde een hele mooie eerste plaats en werd ook BESTE PUPPY en haar moeder Kae een 3e plaats met een Uitmuntend.

rozet winner 2022

We zijn weer eens naar een show gegaan, ik heb Emma bij in de puppy-klasse, Babs in de tussen-klasse en Kae in de open-klasse.
Kae is heel snel na haar nestje (Kae is de moeder van Emma) hersteld en weer volledig in haar volle vacht.
Emma steelt de show vandaag, met net 6 maanden oud wint ze haar klasse en ook de reuen-puppy-klasse en wordt daarmee Beste Pembroke Puppy met een heel mooi keurverslag van de keurmeester Rolf Blessing uit Duitsland, die vandaag eensgezind alleen de prijzen gunt aan een Franse kennel waarvan hij zelf ook een hond heeft gekocht. Kae scoort nog een eerste plaats met een uitmuntend en Babs een teleurstellende 3e plaats met een uitmuntend. Ik heb mijn les weer geleerd en neem de ervaring mee naar de toekomst.

Emma foto van Mastrigt

Het is vandaag 18 sept 2022, het komt al dagen met bakken uit de lucht vallen en ik ga naar een buitenshow in Weiswampach in Luxemburg met Kae (die net een nestje gehad heeft) en Babs (die uit vacht aan het raken is).


Waterdichte laarzen aan, een dikke en waterdichte jas en op naar Luxemburg, gelukkig blijkt het in een tent te zijn, we zijn allemaal droog gebleven. Babs haalt een 1e plaats met een Uitmuntend en wordt Beste Junior Pembroke en daarmee meteen ook officieel "Luxembourg Junior Champion", was ik daar al blij mee, deed Kae er een schepje bovenop door een 1e plaats te halen met een Uitmuntend, het CACL en het BOB te halen en op het einde van de show-dag haalde ze ook nog de 4e plaats BIS. Het was het slechte weer me wel waard.rozet kae    

Het was voor Emma vandaag haar debuut op de hondenshow in Rotterdam, op de dag af, want ze werd vandaag 4 maanden oud en mocht dus meedoen, en dat deed ze graag en goed, heel goed want de keurmeester was onder de indruk van dit kleine en jonge puppy, ze werd 1st met een "veel belovend" op haar keurverslag en ook

BESTE MINOR PUPPY WELSH CORGI PEMBROKE

eMMA BEST MINOR PUPPY ROTTERDAM 2022

                         

Met trots mogen wij melden dat Neeltje en Semion op 16 augustus vader en moeder geworden zijn van 6 rood/witte/sable pups, 2 reuen en 4 teven.

Moeder en kinderen doen het heel goed.

de geboorte 22

Het verhaal

Thur, 1st December 2022
23:46:11

Y Ddraig Goch

a

 

Facebook pagina

facebook logo png transparent background i2 300x200

Corgi Olympics

 

d1JAeG2NgA5UyADK

Zoeken

.