Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Y DDRAIG GOCH
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Y DDRAIG GOCH
 Quality in a small package

Een van de laatste shows dit jaar, Kassel in Duitsland op 7 en 8 December. Op zowel zaterdag en zondag waren er nazaten van mijn Kampioen Tuur, namelijk zijn zoon Knighton en dochter Doris op zaterdag en op zondag ben ik zelf gegaan met Fientje.

Knighton won de Kampioens-klasse met een vol CAC, Doris werd 3e in de open-klasse met een Uitmuntend en op zondag scoorde mijn Fientje in de open-klasse een 2e plaats met het res CAC & VDH-Ch

Een mooie afsluiting van het showjaar 2019......op naar 2020 waar mijn twee peuters Ties en Neeltje hun carriere gaan starten in de showring.

knihton

 

 

Vandaag op 1 december zijn Peter en ik 41 jaar getrouwd dus een cadeautje is dan wenselijk, en wat een cadeau mocht ik vandaag ontvangen, ik ben met mijn twee babies Ties en Neeltje naar de speciale show voor de Britse Herders in Meerelbeke in België gegaan om daar mijn minors door keurmeester en Corgi specialist Rachel Dijkhorst-Noij te laten keuren en dat deet ze heel goed want mijn Ties werd 1e met een "Veel Belovend" en daarbij Beste Minor Pembroke reu, maar wel verslagen door zijn eigen zusje, Neeltje want oo die werd 1e met een "Veel Belovend" maar ook nog Beste Minor Pembroke en later in de erering werd ze verkozen tot 3e BESTE MINOR IN SHOW!!!!

nieuw front webpage

Vandaag, 2 november met Fientje naat de show geweest in Bleiswijk. En weer mag ik heel trots zijn op mijn eigen gefokte hond want Fientje werd 1st met een Uitmuntend en het res-CACIB.

fien res CACIB Bleiswijk

Ik wilde eigenlijk met mijn twee pups van het Q nestje, Neeltje en Ties meedoen aan de jaarlijkse club-match van Kynologenclub s'Hertogenbosch maar de twee waren net twee weken te jong dus om toch de pups ervaring op te laten doen heb ik Oukje ingeschreven en hebben we de twee pups meegenomen voor de fun.

En fun hebben we gehad.....Oukje werd de beste Pembroke, de beste van rasgroep 1 en de derde beste hond van de hele show !!!

BEST IN SHOW # 3

Pem's Life Joint Strike Fighter (Oukje)

BIS 3

 

Zo erg jammer, de dekking van Rumo en Fientje is blijkbaar niet zo gegaan als we verwacht hadden, een echo liet zien dat Fientje dit jaar geen puppies gaat krijgen, hopelijk volgend jaar wel.

Niet zwanger clear blue

Het verhaal

Sun, 15th December 2019
20:22:18

Y Ddraig Goch

a

 

Facebook pagina

facebook logo png transparent background i2 300x200

Corgi Olympics

 

d1JAeG2NgA5UyADK

Zoeken

.