Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Y DDRAIG GOCH
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Y DDRAIG GOCH
 Quality in a small package

Weer eens naar een showtje gegaan, deze keer in België, Wieze, een CAC show de keurmeester was Rolf Blessing uit Duitsland ( zelf ook een Pembroke fokker ). Chantal van Doezelaar had haar (door ons gefokte) Jules ingeschreven in de tussen-klasse en ik mijn Doris in de jeugd-klasse, beiden hebben het heel goed gedaan, we kunnen weer erg tevreden zijn. Jules haalde een 1st plaats met een Uitmuntend en een derde plaast voor de beste reu, Mijn Doris ging even wat verder, ze haalde de 1st plaats met een Uitmuntend en werd daarmee ook Beste Jeugd Pembroke maar ze wist ook Beste Teef te worden en daarmee het BOS in de wacht te slepen, we zijn er weer erg blij mee, dat lieve honden ook heel mooi kunnen zijn.

Doris Wieze 1U BOS

 

 

Op de internationale hondenshow in Antwerpen vandaag was ik niet met een hond maar Chantal van Doezelaar was er met haar "Jules" Knighton ( zoon van Int-Multi Kampioen Y Ddraig Goch Knight of Manorbier & Gwenneth Fulrous Eowyn v Rohan ) ...zeg maar Tuur en Tilleke. En daar deed ze het heel goed want Jules en Chantal haalde een 1st plaats met een Uitmuntend, het volle CAC-CACIB en daar bovenop ook nog eens BOS. Van harte gefeliciteerd team, geniet ervan we zijn erg trots op julie.

foto CAC CACIB BOS Jules

Als er een nestje pups is dan ga ik nooit veel naar de show omdat er dan weining tijd voor is, maar vandaag, een dag na mijn eigen 60ste verjaardag ben ik weer eens gegaan en wel naar "de Utrecht" alwaar de Nederlandse keurnmeester Loes Mouchart-Kleingeld keurde, een ras-keurmeester op de Welsh Corgi Pembroke. Ik heb voor de afwisseling Doris eens meegenomen in de jeugdklasse en daar deed ze het niet slecht, ze haalde een hele mooie 2e plaats met een prachtig keurverslag en een Uitmuntend op haar rapport.

In de nacht van 28 februari 2018 heeft Abby ( Ermyn Fly Like A Y Ddraig Goch ) het leven gegeven aan zeven drie-kleur teefjes. Ze beviel op natuurlijke wijze en binnen vier uren waren alle pup afgeleved.

Moeder ( en trotse vader Tuur ) maken het goed, ze is een geweldig goed moedertje en als de pups maar de helft aan kwaliteit en karakter van vader en moeder mee krjgen, dan gaan het geweldige leuke hondjes worden.

nest Abby dag 3 26

Vandaag op een show speciaal voor Britse herdershonden in Luxemburg had ik mijn Doris ( A Black Magic Fairy v/d Baumkrone )  ingeschreven omdat ze een kans maakte op de titel Luxembourgs Jeugd Kampioen, en dat had ik goed ingeschat want ze haalde deze titel met overtuiging binnen, ze werd eerste in haar klasse met een Uitmuntend op haar raport en de keurmeester. Paul Jentgen vond haar ook een Luxemburgs Jeugd Kampioen en zelfs de best Pembroke teef aldaar.

Dus ik weer helemaal terug naar Tilburg met een kerstverse nieuwe Jeugd Kampioen in de auto.

LUX JEUGD KAMP BOS

Sat, 26th May 2018
17:29:51

Y Ddraig Goch

a

 

SiteLock Trust Seal

SiteLock

Corgi Olympics

 

d1JAeG2NgA5UyADK

Zoeken

.