Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Y DDRAIG GOCH
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Y DDRAIG GOCH
 Quality in a small package

OP 14 februari 2020 ( Valentijns-dag)  zijn er uit Oukje drie pups geboren, alle pups waren zogenaamde "drie-kleur", twee reutjes en één teefje.

Helaas hebben de reutjes het niet gered, ze zijn doogeboren. Maar het teefje is heel sterk en heeft het wel gehaald met een geboortegewicht van 260 gr.

We hebben haar meteen haar naam gegeven "REGAL VALENTINE".

Moeder en pup maken het goed.

Geboorte

 

De eerste show in dit jaar was in Verl-Kaunitz in Duitsland onder de Duitse keurmeester Ursula Langer.

Ik heb Fientje (die uit vacht is) meegenomen en haar halfbroertje Ties en halfzusje Neeltje ook en ze deden het heel goed, behalve Fientje, alhoewel ze totaal uit vacht was haalde ze toch een mooie Uitmuntend en Ties sleepte een tweede plaats binnen met op zijn keurverslag een "Veel Belovend" en zijn zusje Neeltje liet alle andere puppies achter haar door een eerste plaats binnen te halen met ook "Veel Belovend" op haar keurverslag...een goed begin van het nieuwe jaar dus.

Vandaag op 13 Januari een echo gedaan bij Oukje en deze vertelde ons dat Oukje voor de tweede maal moeder gaat worden, de vader is Tuur.

Het nestje zal omstreeks half februari verwacht worden.

Oukje en Tuur

Op de valreep van het einde van 2019, kreeg ik de diploma's van Whopper binnen, Whopper (Y Ddraig Goch Picture Perfect) is een pup, inmiddels 14 maanden oud, uit het P-nestje van mijn Tuur met Oukje. Whopper heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten, hij heeft samen met zijn baasjes Niels en Inoni drie diploma's weten te bemachtigen en met zeer goede resultaten, hij is een goede student gebleken....ga zo door Whopper, volgend jaar "Drs Whopper".

Van harte gefeliciteerd Niels, Inoni en Whopper.

whopper dipl

Een van de laatste shows dit jaar, Kassel in Duitsland op 7 en 8 December. Op zowel zaterdag en zondag waren er nazaten van mijn Kampioen Tuur, namelijk zijn zoon Knighton en dochter Doris op zaterdag en op zondag ben ik zelf gegaan met Fientje.

Knighton won de Kampioens-klasse met een vol CAC, Doris werd 3e in de open-klasse met een Uitmuntend en op zondag scoorde mijn Fientje in de open-klasse een 2e plaats met het res CAC & VDH-Ch

Een mooie afsluiting van het showjaar 2019......op naar 2020 waar mijn twee peuters Ties en Neeltje hun carriere gaan starten in de showring.

knihton

 

 

Het verhaal

Thur, 20th February 2020
13:05:14

Y Ddraig Goch

a

 

Facebook pagina

facebook logo png transparent background i2 300x200

Corgi Olympics

 

d1JAeG2NgA5UyADK

Zoeken

.