Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Y DDRAIG GOCH
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Y DDRAIG GOCH
 Quality in a small package

In de nacht van 5 op 6 Juli heeft Abby (Ermyn Fly Like a Y Ddraig Goch) het leven gegeven aan 8 puppies (5 reuen en 3 teven in de kleuren rood/wit en drie-kleur). Het was een voorspoedige bevalling en ze heeft geen hulp nodig gehad. Ze heeft 4 uren nodig gehad om van alle 8 te bevallen. Moeder en pups maken het goed.

pup een week oud

Wat een weekend, Chantal en ik zijn naar de enige avond buitenshow in Echt gegaan met Fien, Doris en Jules. En wat een avond hadden we, Fientje haalde de eerste plaats in de tussen-klasse met een Uitmuntend en het reserve CAC-CACIB, Jules haalde een eerste plaats in de kampioens-klasse met een Uitmuntend en het CAC-CACIB-BOS en als kers op de slagroom haalde Doris een eerste plaats in de open-klasse met een Uitmuntend, het CAC-CACIB en werd BOB. Alle drie hebben een andere moeder maar dezelfde vader, mijn "Tuur".

Fien res CAC CACIB Echt

doris BOB Jules BOS kopie

Wat een weekend voor kennel Y Ddraig Goch, won Fientje gisteren nog in Genk een 1st plaats met het CAC-CACIB en het BOS vandaag op de show in Dormagen/Duitsland de halfzus van Fientje, Doris won ook een 1ste plaats met het CAC, haar broer, James haalde ook een mooie 1st plaats, ook met een CAC en een andere halfbroer, Jules haalde ook een 1st plaates met het CAC maar werd ook nog eens Beste van het Ras. Alle honden hebben een andere moeder maar wel allemaal de zelfde vader, mijn INT-MULTI CHAMPION Y DDRAIG GOCH KNIGHT OF MANORBIER (aka TUUR). Ik ben een heel gelukkige en zeer tevreden fokker!!

James

James

Net een week geleden op de Euro-Corgi show in Oostenrijk haalde mijn Fientje (Y Ddraig Goch Obvious One Of Tuur) een hele mooi 4e plaats vandaag op de internationale show Ambiorix te Genk in België haalde ze een hele mooie 1st plaats met een Excellent en het volle CAC-CACIB en de keurmeester Mark Wibier vond haar de mooiste teef dus gaf haar ook het BOS.

Genk Fien 1st Exc CAC CACIB BOS

Natuurlijk doen wij mee aan de grootste show van dit jaar, de Euro-Dog-Show & Euro-Corgi-Show in Wels, Oostenrijk, en wel met Oukje en Fientje die het op gaan nemen tegen 143 andere, vanuit heel Europa komende Pembroke's. Eerst even er naar toe rijden op donderdag en ons door de vele files in Duitsland worstelen, uiteindelijk na een rit van 12 uren komen we aan in Ansfelden alwaar in en om het hoter Gasthof Stockinger de Euro-Corgi gehouden wordt op vrijdag 14 Juni. Het is een zeer warme dag maar ook een zeer succesvolle want Oukje krijgt van keurmeester Kevin Dover (UK) eigenaar van kennel Pemcader een Excellent maar wordt niet geplaatst, Fientje daarentegen wel, zij krijgt een heel mooi keurverslag en een 4e plaats, ook met een Excellent!!

Wels

 

Het verhaal

Sun, 18th August 2019
12:50:04

Y Ddraig Goch

a

 

Facebook pagina

facebook logo png transparent background i2 300x200

Corgi Olympics

 

d1JAeG2NgA5UyADK

Zoeken

.