Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Y DDRAIG GOCH
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Y DDRAIG GOCH
 Quality in a small package

Het Kampioens certificaat is binnen, het is dus officieel, "Jules" aka Knighton van eigenaar Chantal en gefokt door mijn man Peter uit zijn teefje "Tilleke" ( Gwenneth Fulrous Eowyn v Rohan ) en mijn "Tuur" ( Int-Multi Ch Y Ddraig Goch Knight of Manorbier ) is Belgisch Jeugd Kampioen.

belgich jeugd kamp

Op de Internationale hondenshow te Leuven in België was ik er persoonlijk met mijn eigen honden niet bij maar de zoon van mijn Int-Multi Kampioen Y Ddraig Goch Knight of Manorbier, Knighton aka "Jules" was er wel en deed voor de laatste maal mee in de jeugdklasse. En hij heeft mijn kennelnaam hoog gehouden vandaag, hij haalde samen met zijn eigenaaresse Chantal een 1ste plaats met een Utmuntend op het keurverslag, haalde daarme de titel BELGISCH JEUGD KAMPIOEN binnen en werd beste van de jeugd maar daar bovenop ook nog eens voor de tweede maal het Best of Breed ! Wij feliciteren Chantal en Jules met het behalen van dit super resultaat, een kroontje erbij op mijn werk.

BJK Jules

Op zondag 8 okt 2017 heeft Oukje het voor de tweede maal gepresteerd een 1e plaats te halen in de Jeugd-klasse met een Uitmuntend en daarme ook Beste Jeugd Pembroke te scoren maar daarna besloot ze om maar meteen ook alle teven en daarna ook alle reuen achter zich te laten door ook nog het volle CAC binnen te halen en daar bovenop ook nog eens de de keurmeester uitgeroepen te worden als Beste van het Ras.

R 128 HANZESHOW 2017 Kynoweb Ernst von Scheven 20171008 15 07 24 KY2 8119

Een mooie foto gemaakt door Zoltán van mijn klein Itailaantje die vandaag weer stond te schitteren in de ring tussen vijf andere teefjes in de junior-klasse.

En weer was het die zelfde hond van nu bijna 18 maanden oud die voor mijn neus de 1st plaats kaapte, maar dat mocht de pret niet drukken want Oujke deed het geweldig goed, ze is een echte "show-hond" en met haar nog geen 12 maanden oud stond ze in de ring alsof ze er voor geboren is.

We zijn wederom zeer trevreden met dit resultaat en een mooi keurverslag en een dikke Excellent van keurmeester Elizabeth Wogan uit Ierland.

Maastricht 2017 Oukje 2U jeugdklasse 4

Op de internationale CAC-CACIB hondenshow te Mechelen / België op 19-08-2017 hebben mijn Doris ( A Black Magic Fairy vd Baumkrone uit Duitsland ) in de Baby-klasse mee gedaan, Doris is nu 5 maanden oud. En Oukje ( Pemslife Joint Strike Fighter uit Italië ) in de jeugd-klasse, Oukje is nu 10 maanden oud.

In België kan de baby-klasse, de puppy-klasse en de jeugd-klasse geen CAC halen, dat nam niet weg dat de beide dames dit wel verdienden op de show, want kleine Doris wist onder de zeer bekwame, uit Duitsland komende keurmeester Dhr Rolf Blessing (zelf fokker van de Welsh Corgi Pembroke), een 1ste plaats te veroveren met een "Veel Belovend" en de keurmeester fluisterde in het Engels in mijn oor "You've got a little diamond in your hands".... En mijn Italiaantje Oukje kreeg een 1ste plaats met een Uitmuntend en maakte hij Beste Jeugd Pembroke en ook nog eens Beste van het Ras -BOB- !!!!

Mechelen 2 x BOB Oukje en Doris 126

 

Y Ddraig Goch

a

 

Corgi Olympics

 

d1JAeG2NgA5UyADK

Zoeken

Sun, 19th November 2017
05:06:02
.