Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Y DDRAIG GOCH
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Y DDRAIG GOCH
 Quality in a small package

Vandaag op mijn eigen verjaardag naar de show gegaan met Oukje en haar zoontje (van bijna zes maanden oud) James en wat deden ze het goed, Oukje haalde een zeer mooie tweede plaats met het res CAC-CACIB en jonge James een welverdiende eerste plaats met een zeer goed rapport van de keurmeester Colm Hastings uit Ierland en een "very promising" en daar bovenop nog de teefjes verslagen en dus ook beste minor pup van de Pembrokes geworden....mijn dag kan niet meer stuk, een prachtig verjaardagscadeautje.

Oukje en James Antwerpen 2019

Goed nieuws uit de IDS-show op Weelde 16-03-'19
"Knighton" aka "Jules" behaalde:
1e plaats uitmuntend CAC-CACIB-BOS en is
Gekwalificeerd voor Crufts 2020 !!!
(Knighton is gefokt door mijn man Peter Hennekam uit Int-Multi Ch Y Ddraig Goch Knight van Manorbier X Gwenneth Fulrous Eowyn v Rohan).
We feliciteren de eigenaren Chantal & Dries.

Knighton Weelde 2019

 

De jaarlijkse show van de "Berger Britannique Club Luxembourg" hebben Fientje en Oukje beide een mooie 2e plaats gehaald met beide op het keurverslag een Excellent. En daarbij haalde Oukje ook nog het reserve CACL.

Luxemburg 2019

 

 

Vandaag vroeg afgereisd naar Kaunitz in Duitsland want daar was de Kampioens clubmatch voor de Britse Herders. Ik heb Fientje ( Y Ddraig Goch Obvious one of Tuur ) meegenomen, ze is pas 11 maanden maar heeft goed haar mannetje gestaan vandaag. Na een dikke vier uur rijden ( door alle afsluitingen en weg werkzaamheden in heel Duitsland ) kwam ik aan in Kaunitz. De keurmeester is Herr Rolf Blessing ( fokt zelf ook de Welsh Corgi Pembroke ). Fientje doet mee in de jeugd-klass samenmet nog zes andere in haar klasse, een paar jonge reuen en een teef in de tussen-klasse en nog eens vijf in de teven-open-klasse....competitie genoeg. Maar Herr Blessing is helemaal weg van mijn Fientje dus geeft haar een eerste plaats met een Uitmuntend en de titel "Club Jugend Sieger 2019" en "Club Sieger 2019" het J-CAC en het CAC-VDH. De rest van de teven verslaat ze ook dus ze wordt Beste Teef en door boven op ook nog eens Beste van het Ras. Mijn dag kan niet meer kapot....wat een overwinning, Fientje laat zomaar even bijna 20 honden achter zich.

Club jeugend sieger 2019 Fientje

 

Vandaag is het dan zover, de laatste van de drie die in Nederland blijven wonen gaat uitvliegen, Semya en Eddy vlogen een week eerder als uit en nu gaat Whopper ook naar zijn nieuwe "foreverhome" in Delft. De laatste van het stel mag nog even blijven want die gaat in het buitenland wonen dus mag bij ons het Kerst feest vieren en het vuurwerk aanschouwen met "oud en nieuw".  Heel tevreden ben ik over dit nestje, ik kan wel zeggen dat het mijn verwachtingen overtroffen heeft qua kwaliteit. Jammer dat een teefje dood geboren was en het andere teefje, wat aanvankelijk ook naar het buitenland zou gegaan zijn ook na twee weken is overleden. Ik ga deze combinatie van Oukje en Tuur zeker nog eens in de toekomst doen en hoop dan dat er een mooi teefje voor mijzelf in zal zitten om verder op door te gaan met de fokkerij.

whopper en James laatste dag samen

Sun, 21st April 2019
00:15:58

Y Ddraig Goch

a

 

Facebook pagina

facebook logo png transparent background i2 300x200

Corgi Olympics

 

d1JAeG2NgA5UyADK

Zoeken

.