Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Y DDRAIG GOCH
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Y DDRAIG GOCH
 Quality in a small package

2008

 **********

 

Op de Internationale show te Wijchen op 21-12-2008 heeft Glow Grace haar derde Jeugd CAC behaald en daar mee de officiële titel ;

* Nederlands Jeugd Kampioen *

 *****

Winner Amsterdam....Glow Grace; tweede plaats met een Utmuntend. ( 30-11-2008 )

*****

We zijn "even" op en neer geweest naar Grotniki / Polen, 1150 x 2 = 2300 Km en dat op twee dagen om Izag op te gaan halen en we hebben er geen spijt van want Izag is een droom, heel lief en aanhankelijk en een plaatje om te zien.

Onze korte tijd in Polen bij Iza en Dariuz was geweldig, zeer leuke en zorgzame mensen met een groot hart voor ons ras.

*****

In het weekend van 15/16 November reizen we af naar Polen om daar Izabela & Dariusz Glowaccy te gaan ontmoeten van Corgi kennel "Gaucho , home of Champions".

Als we weer terug gaan naar Nederland dan nemen we een reutje mee uit deze kennel, zijn officiële naam is Jeremy Gaucho maar wij gaan hem "Izag" noemen.

Hij gaat onze toekomst worden want hij is een kleinzoon van de beroemde "Monty" (Multi Ch, BIS, BISS Maplecreek Montgomery) die tevens de opa is van onze Glow Grace.

Izag is een direkte afstamming van 25 Kampioenen waarvan er ook 9 Muli Kampioen zijn.

Daarom is Izag onze hoop voor de toekomst.

*****

Afgelopen vakantie ( 2008 ) zijn we naar Italë geweest en hebben daar de kennel van Gianandrea Fasan bezocht . We werden door de eigenaar van kennel Corgilandia hartelijk ontvangen en hij heeft ons al zijn Pems laten zien, incluis het "Last Litter" van de beroemde dekreu " Ch Cinonnie Strike the Gold" ( Scott ).

Net zoals altijd hadden wij ook onze eigen Pems bij ons en ook die waren hartelijk welkom bij Gianandrea, ze hebben er werkelijk een fantastische tijd gehad, wij bedanken Gianandrea voor zijn ontvangst .

*****

Net voor onze vakantie zijn we naar Swifterbant geweest om daar een teefje te gaan halen, ze heet "Gwenneth Fulrous Eowyn van Rohan....van de laatste nest van fokster Mevr.Hubbeling. Wij noemen onze nieuwe aanwinst "Tilleke" naar de eigenaar van kennel "Omimak"...Til en Nico Garos, bij hun is het nest geboren.

Wij zijn heel blij met deze aanwinst omdat aan moeders kant van Tilleke heel belangrijke genen zijn terug te vinden van de Engelse kennel "Woodhenge" waar menig kampioen geboren is, ook de vader is een bijzondere, een import reu uit Amerika...een "Hum'nBird", wij denken dat Tilleke een goede keuze is in onze fokkerij qua genen en gezondheid daar Tilleke 100% outcross is met sterke lijnen van beide voorouders.

*****

Wij zijn naar België geweest om daar kennis te maken met één van onze toekomstige stammoeders. De eigenaaresse van de dekreu is niet al te scheutig met het gunnen van dekkingen van haar reu " Stavros Craigycor" ( Murphy) , een import reu uit Ierland van de wereld beroemde kennel "Craigycor"...zo'n bijzondere hond te mogen bezitten is een hele eer in de Corgi-wereld.

*****

start website 01-10-2008

Sun, 21st April 2019
00:14:56

Y Ddraig Goch

a

 

Facebook pagina

facebook logo png transparent background i2 300x200

Corgi Olympics

 

d1JAeG2NgA5UyADK

Zoeken

  • Last Updated: zaterdag 20 april 2019, 13:25:24.
.