Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Y DDRAIG GOCH
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Y DDRAIG GOCH
 Quality in a small package

Oukje, Pemslife Joint Strike Fighter.

Oukje heb ik opgehaald met het vliegtuig vanuit Italië toen ze 15 weken oud was, ze mocht in de cabine van het vliegtuig mee, in een klein reismandje.

Eenmaal in mijn kennel ontwikkeld Oukje zich al snel tot een lieve pembroke die met de andere ook goed overweg kon al had ze daar wat tijd voor nodig want de eerste 15 weken van haar leven had ze in Italië doorgebracht op een paardenmanege met nog eens 10 andere Pembrokes die daar alle vrijheid hadden op 30.0000. meter open terrein waar ze konden gaan en staan, enige aanpassingen moest ze dus snel maken en dat ging haar heel goed af.

In het begin was het dus wat de kat uit de boom kijken en ze vertrouwde mij alleen omdat ik haar opgehaald had maar al snel kwam ook daar verandering in en Peter, mijn man, werd en is nog steeds haar grote vriend en zag ze hem als haar maatje, steun en toeverlaat in de kennel.

Inmiddels heeft ze in het roedel haar plaats ingenomen van een neutrale en vredelievende hond die geen conflict zal opzoeken maar eerder het uit de weg gaat. Ze wil geen “gedoe” aan haar hoofd. Ze is vriendelijk tegen alles en iedereen, van 0 tot 100 jaar, het maakt haar niets uit, ze is erg voorzichtig met alles wat klein en jong is en zoekt je graag op voor een knuffel, maar dan wel op haar voorwaarden want alleen als ze iets van je krijgt en ze zelf iets nodig heeft komt ze naar je toe. Oukje is ook al enkele malen moeder geweest en de pups die ze ons geeft zijn, buiten dat ze heel mooi zijn ook allemaal zeer lief, open en speels van karakter, een van haar pups leeft ook bij ons in de kennel, Babs, ook zo'n geweldig karakter. 

Oukje is een heel rustige, zelfstandige en zelfbewuste Pembroke die de leiding in het roedel onvrijwillig op haar heeft genomen, ze heeft niet zichzelf tot roedelleider gemaakt maar de andere roedelgenoten zien haar als een leider, dus is ze bij meerderheid van stemmen aangesteld.

Oukje is geen kroelhond, in plaats daarvan is ze liever buiten in de blubber aan het ravotten met de andere honden maar als je ze nodig hebt staat ze bij je en je hoeft ze maar een keer te roepen want werken doet ze graag voor je, Oukje is een een typische Pembroke dus.

Het verhaal

Fri, 3rd February 2023
23:42:34

Y Ddraig Goch

a

 

Facebook pagina

facebook logo png transparent background i2 300x200

Corgi Olympics

 

d1JAeG2NgA5UyADK

Zoeken

  • Last Updated: dinsdag 31 januari 2023, 07:41:30.
.