Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Y DDRAIG GOCH
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Y DDRAIG GOCH
 Quality in a small package

2010

**********

 

30-12-2010 ; Triest Nieuws...Mevrouw Drs. J.H.C. Brooijmans-Schallenberg, een "icoon" in de Nederlandse kynologie is helaas heengegaan, "Anneke", voor vrienden en bekende, is op 84 jarige leeftijd overleden. Wij kende haar als een zeer integer mens en een hondenliefhebster in hart en nieren. Ze heeft destijds Peter het examen AKK afgenomen en heeft ons eens geholpen bij het bekomen van een export-pedigree op onze Australian Cattle-dog, dit samen met Mevr ( Mia ) van Ommen-Kloeke-Evers, die ons ook in 2010 ontnomen is.

Vele zullen haar gaan missen en het is een gemis voor de kynologie.

*****

11-12-2010...Int tentoonstelling te Wijchen....Ch Lux Jeremy Gaucho NJK '09 ( Izag ) is nu ook definitief

* Nederlands Kampioen *

Met wéér een eerste plaats en een UITMUNTENDE kwalificatie, het eerste CAC na de leeftijd van 27 maanden en het volle CACIB maar ook het Beste van het Ras.

Dit melden wij met gepaste trots en melden u gelijk dat Izag nu 21 tentoonstellingen op zijn naam heeft staan en niet één keer minder heeft behaald als een UITMUNTEND....de nationale en internationale keurmeesters, allrounders en ras specialisten zijn het allemaal met elkaar eens....Izag is een UITMUNTENDE Pembroke Welsh Corgi reu met internationale allure

*****

Een betere afsluiting van dit jaar ( buiten het prachtige nestje van Grace en Izag ) konden wij ons niet wensen.

21 november 2010...EURODOGSHOW te Kortrijk België....Ch Lux Jeremy Gaucho NJK "09 wordt weer eerste met en uitmuntend en BESTE REU en wint het CAC en CACIB.

*****

PUPPY's.....van Grace en Izag zijn geboren op 20-11-2010, het zijn vijf mooie en gezonde jongens en meiden, allemaal rood/wit, drie teefjes en twee reuen. Grace is een bijzonder trotse en zorgzame moeder voor haar tweede nestje puppy's.

*****

Grace was al een beetje dikker aan het worden, dus er was al een vermoeden...maar vandaag, 18-10-2010, is dat door onze dierenarts via een echo bevestigd...GRACE is drachtig en zal omstreeks 20 november een nestje puppies gaan geven, hoeveel weten we niet....dat moeten we afwachten.

*****

Weer terug van vakantie, alle Pemmen zijn meegegaan naar het mooie TEXEL en we hebben allemaal genoten van het goede weer en de geweldige mooie omgeving, uren wandelen met de Pemmen en lekker uitwaaien.....voor herhaling vatbaar  P.s; wij waren niet de enige die TEXEL als vakantie bestemming hadden....we kwamen er een bestuurslid van de NVP tegen, Annette Schultze.

*****

Nog één dag te gaan en het is weer 1-10-2010 maar vandaag al staat de teller al bijna op 30000 website-bezoekers in de afgelopen twee jaar, dit jaar alleen al zijn er al bijna meer als 15000 bezoekers geweest in 9 maanden tijd, uit meer als 25 verschillende landen van over de gehele wereld.

*****

21-09-2010 Grace, onze Nederlands kampioen en Nederlands Jeugd kampioen is vandaag gedekt door Luxemburgs kampioen en Nederlands Jeugd kamp Jeremy Gaucho Imp Pl.

Over ongeveer vier weken weten we of Grace voor de tweede maal in haar leven een nestje puppy's mag krijgen.

*****

12-09-2010, Panda heeft vandaag haar tentoonstelling debuut gehad op de jaarlijkse puppydag van KV Waalwijk, er waren 100 puppen aanwezig van allemaal verschillende rassen. Panda was niet alleen in haar ras, er waren drie Pembroke puppen maar Panda was de beste, ze heeft het zelfs tot de halve finale gebracht en heeft uiteindelijk nog een twaalfde plaats weten te behalen.

*****

04-09-2010....Grof kampioenengeweld in Luxemburg vandaag op de 81st internationale tentoonstelling Luxemburg Strijd der titanen...een Amerikaans kampioen een Belgisch kampioen een Engels kampioen en een Russisch en Wereld Winner in de ring der kampioenen...allemaal uit op de titel Champion de Luxembourg en tussen al dat wapengekletter

haalt mijn Izag wéér een 1e plaats met een Uitmuntend en het felbegeerde CACL, dus vanaf nu is hij..

* Champion de Luxembourg *

*****

Ik heb mezelf een cadeau gegeven om de Pemmen mee te nemen naar de diverse toonstellingen in binnen en buitenland...lekker makkelijk zo'n Doggyride.

*****

Van de zoons van de familie Shinji Iwaida ( nieuwe eigenaar van Y Ddraig Goch Checkmate- "Chocolat/チョコレート"  hebben we een heel speciaal geschenk mogen ontvangen, een Japans hondenmagazine maar dan een speciale editie exclusief over de Pembroke Welsh Corgi....link naar een paar pagina's.

*****

Even rust nu, de puppen zijn naar hun nieuwe baasjes in Nederland, Luxemburg en België ( België gaat later dit jaar naar Japan ) wij kunnen nu dus even bij komen en uitzien naar onze komende vakantie met alle Pembroke's, want die mogen natuurlijk allemaal mee !

*****

Op 18 Juli 2010 ben ik met Izag naar een nationale tentoonstelling gegaan in België voor enkel rasgroepen 1 & 2 te Lokeren, Izag haalde ook daar weer een eerste plaats met het predicaat Uitmuntend en het volle CAC en ook werd hij BOB.

*****

PUPPY's.....van Gwenneth Fulrous Eowyn v Rohan en Jeremy Gaucho zijn geboren op 14-06-2010, het zijn vier mooie en gezonde jongens en meiden, één tri en drie rood/wit, twee teefjes en twee reuen, de bevalling ging zeer voorspoedig. Tilleke is een bijzonder trotse en zorgzame moeder voor haar eerste nestje puppy's.

*****

13-06-2010 op de nationale show te Lommel België heeft NJK '09 Jeremy Gaucho een eerste plaats gehaald met een Uitmuntend, het CAC en het BOB.

*****

05-06-2010....internationale tentoonstelling te Hulten Nederland, ik heb mijn zelf gefokt jong teefje Y Ddraig Goch Ancestors Pride ingeschreven omdat zij nog een kwalificatie Zeer Goed moet hebben alvorens we ook haar in kunnen zetten voor de fokkerij....ze is 3e geworden met een ZEER GOED.

*****

14-Mei-2010;met Tilleke naar de dierenarts gegaan om een echo te laten maken van haar buikje

en de echo zegt dat..........

GWENNETH FULROUS EOWYN van ROHAN DRACHTIG is

haar puppie's worden eind week 24 verwacht

Misschien dat haar roedelgenoot Grace haar voorbeeld gaat volgen want ook die is door Izag gedekt, twee weken na Tilleke, dus over twee weken wéér een echo....spannend hoor.

*****

Het is Hemelvaart, dus de Joe Kat Show in Arnhem, we hebben meegedaan met twee Pemmen, want ook Emilka mocht eens meedoen en dat ging Uitmuntend ( letterlijk ) ze deed het zelfs beter als Izag want die haalde een derde plaats met een Uitmuntend en Emilka een tweede plaats met een Uitmuntend.

*****

We zijn naar Dortmund gegaan op 08-05-2010 met Izag, naar de EUROPASIEGERSHOW 2010 en daar heeft Izag een 2e plaats weten te veroveren met een Uitmuntend ( de 13e maal ) en het reserve CAC.

*****

17-04-2010;Internationale show te Goes Nederland, NJK '09 Jeremy Gaucho scoort weer;

1e Uitmuntend resCAC res CACIB.

*****

Op 14-04-2010 is Tilleke ( Gwenneth Fulrous Eowyn van Rohan ) gedekt door Izag ( NJK '09 Jeremy Gaucho ) over vier a vijf weken weten we of Tilleke puppý's gaat krijgen.

*****

We hebben de HD uitslag van Gwenneth Fulrous Eowyn v Rohan ( Tilleke ) binnen....OFA GOOD....dus.......nog even wachten en ook Tilleke gaat een nestje krijgen.

*****

06-03-2010....Groningen, Tsoekie ( Y Ddraig Goch Ancestors Pride ) haar debut en ze gaat heel goed...., tweede plaats Zeer Goed, zo begon haar moeder, Ned Jeugd Kamp en Nederlands Kamp Glow Grace ook.

Izag haalde een eerste plaats met een Uitmuntend en het res CACIB.

*****

28-02-2010, NJK '09 Jeremy Gaucho ( Izag ) op een internationale show in België / Gent haalde Izag ; 1e plaats Uitmuntend CAC-CACIB en BOB.

*****

Op onze jaarlijkse clubmatch van KV Waalwijk ( 23-01-2010 )hebben onze toppers het weer heel goed gedaan....Izag 1e uitmuntend en BOS en Grace 1e Uitmuntend BOB en 7e in het BIG.

****

NJK '09 Jeremy Gaucho ( Izag ) is op 09-01-2010 op de internationale tentoonstelling te Hoogstraten verslagen door de Wereld en Europees Ch Andvol Ya Tvoy Kumir ( uit Rusland ) en dat vinden wij een hele eer !!! Zeker als je dan ook nog eens 1 Uitmuntend-res CAC-CACIB weet te halen en daarmee als tweede op het schavot mag staan naast zo'n dergelijke kwaliteits Pembroke, hij goud....Izag zilver.

*****

Gwenneth Fulrous Eowyn van Rohan ( TILLEKE ) is geslaagd voor haar EG examen en heeft haar Diploma gehaald met 112 punten van de 120 te behalen en staat daarmee op plaats

**********

Het verhaal

Fri, 24th May 2019
08:02:18

Y Ddraig Goch

a

 

Facebook pagina

facebook logo png transparent background i2 300x200

Corgi Olympics

 

d1JAeG2NgA5UyADK

Zoeken

  • Last Updated: vrijdag 24 mei 2019, 07:45:51.
.