Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
 Quality in a small package
Y DDRAIG GOCH
Pembroke Welsh Corgi
the Red Dragon
Y DDRAIG GOCH
 Quality in a small package

Kae, Pemslife Very High Resolution.

Kae heb ik, tussen de corona lockdowns door in 2020 met het vliegtuig opgehaald in Bologna, Italië.

Kae was er danig van onder de indruk en had even een paar dagen nodig om aan de nieuwe en vreemde situatie te wennen, ze zocht ons veel op en zocht steun in de voor haar vreemde omgeving met vreemde honden.

Maar ze wende snel en ontwikkelde zichzelf als een echte “bank-hanger” en kroel-hond die geen moment onbenut laat om een kroel te komen halen, een echte kindervriend want bij kinderen is ze niet weg te slaan.

Vanaf het begin dat ze bij ons is heeft ons geen moment uit het zicht gelaten, als je met haar gaat wandelen dan voel je niet eens dat ze aan de lijn naast je loopt, ze volgt je alsof het je schaduw is.

Ze zal nooit uit zichzelf bij je op schoot springen maar komt bij je zitten en “vraagt” met haar ogen toestemming om op je schoot te mogen komen en een kroel te krijgen.

Als ze kinderen ziet moet ze er naar toe, open en onbevooroordeeld, dat zal ze bij vreemde honden niet doen, dan blijft ze bij je zal de andere honden negeren.

Kae is het best te omschrijven als een hele lieve hond die steun zoekt bij het baasje en daar een hele hoop liefde voor terug geeft, ze zal je nooit teleur stellen daar doet ze haar uiterste best voor, altijd en de hele dag door.

Kae is een ingetogen en erg vriendelijke Pembroke die graag liefde geeft en het ook graag krijgt.

Het verhaal

Sat, 4th February 2023
00:43:58

Y Ddraig Goch

a

 

Facebook pagina

facebook logo png transparent background i2 300x200

Corgi Olympics

 

d1JAeG2NgA5UyADK

Zoeken

  • Last Updated: dinsdag 31 januari 2023, 07:41:30.
.